Ποιοί Είμαστε

Υψηλής Ποιότητας Transfer στη Σύρο

Σχετικά με εμάς

Το SyrosTransfer.gr σας παρέχει ιδιωτική υπηρεσία σοφέρ σε όλα τα λιμάνια, τις μαρίνες, τα ξενοδοχεία και το αεροδρόμιο της Σύρου.

Το ηλεκτρονικό μας σύστημα κρατήσεων θα σας βοηθήσει γρήγορα και εύκολα σε πραγματικό χρόνο να κάνετε κράτηση για Transfer (μεταφορά) απο το λιμάνι κρουαζιέρας, το το λιμάνι ή οποιαδήποτε μαρίνα της Σύρου.

Προτεραιότητά μας η άνεση και η ασφάλεια.

Στο SyrosTransfer.gr σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς (transfers).

Εδώ θα βρείτε το πιο οικονομικό, ασφαλές, αξιόπιστό ιδιωτικό transfer στη Σύρο.

Transfer και ξεναγήσεις σε όλη τη Σύρο με αναχώρηση ή προορισμό το λιμάνι, το αεροδρόμιο (Δημήτριος Βικέλας, JSY), ξενοδοχεία, βίλες και τουριστικά καταλύματα.

Όχι αναμονές. Όχι Ουρές. Όχι έγνοιες.

Μην περιμένετε στην ουρά για να βρείτε ταξί ή λεωφορείο στο  αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Σύρου. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, σε πολύ προσιτές τιμές.

V.I.P. Transfers στη Σύρο

Μεταφορά με οδηγό για οποιαδήποτε δραστηριότητα στη Σύρο. Μπορούμε να κανονίσουμε μια ειδική διαδρομή, περιήγηση ή εκδρομή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Εκδρομές / Ιδιωτικές Ξεναγήσεις

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προγραμματισμένες εκδρομές / ξεναγήσεις στην Ερμούπολη, την Άνω Σύρο και την Επάνω Μεριά, τις διάσημες παραλίες της Σύρου κ.α.

Ποιοτικά Οχήματα - Έμπειροι Οδηγοί

Καινούρια αυτοκίνητα (πολυτελή βαν, SUV Ηλεκτρικά Οχήματα, minivan) πλήρως εξοπλισμένα για την ασφάλεια και την άνεσή σας!

Transfer για το Γάμο σας στη Σύρο

Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, όμορφες παραλίες, το γαλάζιο του Αιγαίου και άλλες κρυμμένες ομορφιές, κάνουν τη Σύρο έναν παράδεισο για τον γάμο σας.

Αυτός είναι ο λόγος που η Σύρος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς γάμου!

Εάν σχεδιάζετε τον γάμο σας στη Σύρο, αφήστε τη μεταφορά του ζευγαριού και των καλεσμένων σε εμάς.

Πολύ σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού του γάμου σας είναι η μεταφορά των καλεσμένων σας.

Αφήστε τους καλεσμένους του γάμου σας να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν χωρίς να ανησυχείτε για το ποιος θα είναι ο οδηγός, το αυτοκίνητο, ο χώρος στάθμευσης και απολαύστε αυτή τη σημαντική μέρα.

Τη μεγαλύτερη μέρα της ζωής σας πρέπει να είναι όλα τέλεια…!

Εταιρικά Transfer

Επιπλέον, εάν θέλετε να μεταφέρετε ένα γκρούπ 2 έως 200 ατόμων για γάμο, εταιρικές συναντήσεις, επαγγελματικά συνέδρια (γιατροί, δικηγόροι κ.λπ.), έχουμε
τα κατάλληλα οχήματα παρέχοντας υπηρεσίες transfer ή ενοικίασης.
Δεσμευόμαστε να σας καθοδηγήσουμε στην κατάλληλη επιλογή της υπηρεσίας που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.